Maandelijkse Hero Membership

Het membership over social media & ondernemen. ?Maandelijkse Hero Membership

Lennart van der Ziel

Ik werd omver geblazen door Bram's expertise van social media...Hij heeft ons in een cruciale fase van de lancering van ons nieuwe bedrijf van een winnende strategie voorzien. Zowel met quick-wins als lange termijn acties voor consistent succes. Deze man is de real deal. Ook zijn eigen Instagram kanaal met richting de 1 miljoen volgers bewijst dit.

Sander Kooijman

Ik ben een enthousiaste kindercoach. Ik gun kinderen een liefdevolle opvoeding en een gelukkige jeugd. en heb waardevolle informatie te delen. Hoe breng ik mijn boodschap over en bereik ik mensen? Met behulp van Bram zijn training heb ik van een bereik van maximaal 500 een bereik van meer dan 7000 in een week! De training is bondig en duidelijk . Bram is gemakkelijk te benaderen en heeft me fijn op weg geholpen. Top!

Rachel Leerling

Bram heeft me onwijs geholpen met mijn social media strategie. Hij deelde zijn tools, algemene tips, maar ook adviezen die perfect aansloten met onze doelen. Hij stelt goede vragen en snapt vervolgens wat je nodig hebt om te winnen op Instagram. Aanrader!